Blij!

Blij nieuws! Ik ben toegelaten tot de opleiding aan de Dutch Felt Academy. Sprong een gat in de lucht. Had echt wat dagen nodig om te beseffen dat die droom nu werkelijkheid is geworden.
Hoef ik niet eens weken te wachten om daarmee aan de slag te gaan.

Ik ben inmiddels begonnen met het 1e lesblok. De online-lessen met viltopdrachten. Zo leuk. Bij het lesblok hoort ook het kijken naar viltkunstwerken van anderen. Er een verslag over schrijven. Hoe meer je kijkt, hoe meer je leert.

Het 1e lesblok wordt aan het einde van de lente afgesloten met een praktijkweek in Friesland. In Baard. Op het platteland. Al duurt dat wel nog wat weekjes, het is nu wel tijd om onderdak te regelen. Dan is Airbnb een mooie oplossing! Had ik een hele avond nodig om fietsafstanden te checken (Baard heeft geen overnachtingsmogelijkheden), bus- en treinverbindingen op te zoeken, de dienstregelingen in het weekend bekijken. Inmiddels ken ik zo ongeveer alle stations in Friesland, alle dorpjes en gehuchten tussen Sneek en Leeuwarden. Weet ik waar bussen rijden en waar niet. Waar kleine lokale supermarktjes huizen... 

De twee mogelijkheden die enkele kilometers verwijderd zijn van het atelier bleken - precies in de werkwerkperiode - bezet: geboekt door medestudenten? Door twee van de acht andere dames?

Vond ik een bereikbaar onderkomen op 8 kilometer afstand, is ook met een fiets te doen. Een heerlijke 'Buitenplaats' in Boksum. Een compleet huisje. Toepasselijk: voorheen de schapenschuur. Nu verbouwd tot een mooi, rustig, heel licht en ruim onderkomen. En - het kan daar haast niet anders - landelijk gelegen. De eitjes voor je ontbijt, geproduceerd door de lokale kippen in de tuin, staan voor je klaar bij aankomst. Leuk! Ik heb er nu al zin in! 

Tot Babbelzzz

PS: in de recenties las ik dat de schapen voor de raam staan. Kan ik ook daar genieten van wol!


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl