Frida-post!

Snailmail post maken is zó leuk. Net als snailmail post ontvangen. Helemaal als de post het onderwerp heeft van mijn heldin. Deze post heb ik al even in huis en vaak voorzichtig ingekeken. Zo min mogelijk de rangschikking verstorend omdat ik eerst foto's wilde maken. Het Knit & Knot hart zorgde voor de nodige vertraging maar nu alle achterstallige karweitjes zijn afgerond is het tijd voor het grote genieten!

De post écht openen. Al had ik de brief al eerder verslonden....en dat prachtige kadootje met liefde in gebruik genomen. 

Nu is deze post niet afkomstig van een vreemde. Want die zou nooit kunnen raden wie mijn heldin is. De post is afkomstig van een lieve postvriendin Verena. Soms ontvang je via de Postzolder, in dit geval nog via Tante Jannie's Postkamer, post van iemand waarmee je een klik voelt. Stuur je post terug. Ontvang je weer post en voor je het weet ontstaat een prachtige postvriendschap. Krijgen brieven diepgang. Ik heb twee van zulke postvriendschappen: zij kennen elkaar ook als goede postvriendinnen. En als je post krijgt van een van de dames herken je meteen het handschrift op de envelop. 

Zo ook toen deze post op de deurmat lag. Ik haalde de mooie post uit de envelop en begon meteen te watertanden! Heuse Frida Kahlo-post. Overal Frida! In de stijl van Frida: kleurig en uitbundig. Zo prachtig en vooral duidelijk vol gevoel gemaakt! Wat een geweldige lieve post...ik ben diep geraakt.

In de map zelfs een hele kaartencollectie vol Frida's. Die krijgen een plekje aan de muur in mijn hobbykamer. Frida stickers! Wist niet eens dat die bestonden. Supermooie zelf gemaakte zakjes en labels. De hele uitstraling van dit alles...100% Frida. 

Als een soort van niet afgesproken traditie sturen we elkaar steeds een 'Maria'. Een gedeelde passie voor deze symboliek. Ik hou van bonte en kleurrijke Maria's, al dan niet met bloemen. Zie je het beursje met Maria-afbeelding in de fotocollage? Zat in de post...zij hopeloos verliefd op dit prachtige beursje stuurde mij ook een exemplaar. Ja, we zitten op dezelfde golflengte: ook ik ben vanaf de 1e minuut verzot op dit ding. Draag het dagelijks mee, gaat overal mee naar toe! Sta je in de regen op de bus te wachten? Kijk je in je tas, zie je het beursje en krijg je vanzelf een zonnig humeur!

En hoewel ik normaal gesproken geen ontvangen post hier plaats maak ik voor deze pracht een uitzondering. Voor een uitzonderlijk mooie ontvangen post.

Voor Verena (ik weet dat je dit leest en schreef het al eerder): nogmaals super, super bedankt voor deze lieve post. Echt waar raak schot in de roos. Ik blijf je post koesteren en ga mij nu zinnen op een passende bedankpost!

Tot Babbelzzz


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Welkom op Babbelzzz
Dit is Babbelzzz....

 

 

 

 

 

 

Mijn persoonlijke weblog die vooral gaat over mijn Vogelhuisstad: door mij gepimpte vogel-huisjes die hele steden vormen tegen de muur.
Met bewoners, ieder met een eigen verhaal. Plus het roddelkrantje "De Kwek", gratis in ieder vlieggat bezorgd. Een wereld op zich!

Naast vogelhuisjes pimpen doe ik andere dingen: (nat)vilten, kaarden, breien, snailmailen en meer.
En haken....

Kun je hier ook aantreffen. Verder ben ik dol  op kunst, vormgeving, textiele vormgeving,  fotografie, Photoshop en muziek. En onze drie Heertjes Katers, de katten. Die hebben een eigen weblog waar ze hun avonturen krabbelen.

Veel lees- beleef- en kijkplezier !

Vogelhuisstad:Categorieën
Leuk!
Favoriete blogs & meer

"Zilverblauw" Anki maakt ook
mooie posters.
(klik op het plaatje)
 
 

 

 


 

 
 
 
Leukste stoffen web-winkels

 
 
 
Andere zaken
 
 


Beeldend kunstenares Miek
Asselman van Miek
(illustraties & kunst)
 
 
 

Ballonartieste Moniek van Alphen
maakt prachtige creaties
!Kijk ook...
Kijk ook....
 
  POOTJESTIJD  
 
Onze katten Glammer, Mica
& Pansy krabbelen regelmatig
hun avonturen op een puntje.
 
 

Je bent ook daar welkom!

Wil je een kopje of pootje?
Ze staan spinnend klaar om jullie
te begroeten.....
Tellen maar!
Wij tellen ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl - Design by Ontwerpmijndomein.nl